***

***

zaterdag 17 april 2010

ASjemenou!

Tsja, daar zit je dan met je goeie gedrag, op Tenerife. Nou ja, ik niet, maar mijn ouders. En ze waren van plan om gisteren weer op Hollandse bodem terug te keren, maar een wolk vulkaanas gooit roet (of nou ja, AS) in het eten.
Komt wel goed hoor, ze zitten nog fijn in een hotel met 25 tot 30 graden, erg te benijden zijn ze niet dus.
Toch hoop ik wel dat ze snel weer terugkomen, er staat namelijk een kleine verassing voor ze klaar...

Een mooie bos bloemen en een prachtige kaart.
Ze zijn namelijk samen even weg om hun 40 jarig huwelijk te vieren, en dat verdient op z'n minst een bloemetje (zie foto) namens alle kinderen en kleinkinderen!
Nu eerst maar afwachten hoe lang het gaat duren voor ze weer terug zijn.


Even wat anders...hebben jullie dat ook? Dat je barst van de creatieve inspiratie, maar dat je veel minder maakt dan je zou willen?
Ik wel, zoveel ideeën en wensen, maar er komt niet zoveel van terecht.
Ik wil nog wat hartjes maken van postzakken, heb nog een klein fruitkistje staan, die gepimt mag worden. (leuk om wat knutselspul in te bewaren), wil nog zoveel.

Hier een foto van het fruitkistje.
Nu maar op zoek naar de Latex..
Vandaag maar weer wat creatiefs doen, het resultaat laat ik binnenkort wel zien.
Een heel fijn weekend allemaal, geniet ervan!

10 opmerkingen:

  1. ooooooooooh Hilde, hoe zonde zou dat zijn als dat boeketje alweer uitgebloeid is als ze thuiskomen!!!!;).
    Maak er maar veel foto's van:D.......leuk dat je er weer bij bent.......ga je volgen!

    groetjes
    Lynda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Hilde!! Wat leuk dat je ook een blog bent begonnen. En het ziet er allemaal heel erg mooi uit op je blog. En dat van dat te weinig tijd en te veel willen komt me heel erg bekend voor. Ideen te over, maar de uitvoering laat vaak op zich wachten. Fijn weekend nog, en ik hoop dat je ouders snel wer terug komen.
    Groetjes Antoinette.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ow heerlijk dat ze nog wat langer kunnen genieten van de zon en wat een mooie bloemetjes,gefeliciteerd in ieder geval en ja dat heb ik heel vaak,zoveel plannen,maar er het duurt even voor het wat word of dat het lukt,fijne zondag,lieve groet Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke blog Hilde !! ...kom zomaar bij je op bezoek!! wat naar van je ouders.....hahahah!! kunnen ze nog langer genieten niet dan ?? anders neem je de bloemen toch gewoon in jouw huis !! ik ga je volgen hoor...........zou het leuk vinden als je mij ook gaat volgen .......lieve groetjes Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heej Hilde,

    Eerst van harte gefeliciteerd met je ouders hun 40 jarig huwelijksfeest en dan er zomaar een paar daagjes aan kunnen vast plakken op zo'n heerlijke vakantie mmmmm niet verkeerd.
    Je blakertje op je banner wat een schatje ik ben er helemaal verliefd op, tuuuurlijk kun je meedoen met emaille op maandag leuk leuk leuk want volgens mij heb jij ons wel iets heel moois te laten zien, op mijn blog staat hoe je het moet doen als je er niet uitkomt laat het mij gerust weten.
    Je hebt een heerlijk blog en vind het reuze leuk als je mee doet,

    lieve groetjes Irma

    BeantwoordenVerwijderen
  6. net je blog ontdekt via Irma!!!
    inderdaad ziet het er heel gezellig uit met mooie foto's! en ook nog eens creatief..ben benieuwd wat je gaat knutselen met je fruitkist!
    gr. Anna

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo Hilde,

    ja, je zal daar maar staan op zo'n vliegveld. Maar zo te lezen is er niks aan de hand met je ouders,en genieten ze gewoon even langer!!

    Als ze maar op tijd terug zijn, anders kunnen jullie een nieuw boeket kopen!!je hebt altijd nog de foto's om te laten zien, maar dat zou wel sneu zijn!!!

    Komt vast goed!!

    Via Irma kom ik op je blog terecht,ga nog even verder neuzen!!

    Groetjes van Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Hilde, zooo herkenbaar... je komt door het alle leuke websites ook zoveel ideetjes tegen, dat ik soms alleen maar aan het verzamelen ben en vervolgens zelf niets maak! Als ik nog een keer wat pakjes vrije tijd te koop zie, geef ik even een seintje ;-)

    Fijne zonnige dag nog..

    Groetjes, Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuk hartje (enjoy life)! Dat is niet te koop zeker? :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Van een bericht krijg ik een blij gezicht ;-)